H-kuldet

SEJ(D)CH SEU(D)CHsporpr. S41598/97 Rihagen´s Buster og DKJCH sporpr. drevpr. gravpr. Gl.Landevej´s Feliia

H-kuldet født d. 23/2-2002 blev for os et meget spændende kuld. Vi brugte en hel vinter på at finde egnede hanhunde i Sverige, hvor vi vægtede drevegenskaberne højt. Vi brugte dernæst vores sommerferie på at rejse rundt i Sverige for at finde den rette hanhund. Nogle blev sorteret fra pga temperament, andre på eksteriør. Vi endte med at vælge Rihagens Buster, der boede i Vesterås. Han havde et dejligt temperament og et pænt ekstriør, gode drevprøveresultater, 1. pr på svensk åbenklasse spor og var svensk udstillingschampion. Felicia kom i løbetid lige før jul, Michael Allerup og Lotta Søderberg tog hende med derop og hun blev parret over julen. Det var lidt problematisk at få hende hjem, pga vejret, så hun var deroppe i næsten 3½ uge. Der kom 6 hvalpe, desværre var en dødfødt, en døde i løbet af den første dag den hylede meget og Felicia ville ikke kendes ved den, en fik hun gnavet navlestrengen over på helt oppe ved bugvæggen, så der var åbent ind til bughulen, den fejlede ikke noget, da den blev født.

Af en eller anden grund var det svært at sælge hvalpene, så vi endte med at beholde Hubertus også, det var hele tiden meningen at vi ville beholde tæven Hekla. Vi har aldrig fortrudt at vi beholdt de to.

03759/2002 Gl.Landevej´s Hekla

DKCH(D) SEU(D)CH drevpr. rygfotoundersøgt K2, øjenlyst ua. mentalbeskrevet

Død 23.3.2018

03760/2002 Gl.Landevej´s Hasse

03761/2002 Gl.Landevej´s Hubertus

DKCH(D) SE(D&V)CH NOVCH SEVCH DKBRCH(S) NORDBRCH(S) KLBCH DKJCH KLBVCH WUTVECH sporpr. drevpr. gravpr. rygfotograferet K3,øjenlyst ua mentalbeskrevet.

Død 7.5.2017

Del siden