Sidste hvalp hentes

20-12-2014 I dag har Bodil og Kristen hentet Molly, sammen med deres børnebørn. Nu bliver her for alvor stille i huset.

Menja hentes

Menja klar til afrejse

Menja klar til afrejse

19-12-2014 Line, Lone og Christian henter Menja om aftenen. Det er fint med en dejlig lang juleferie så hvalp og familie kommer til at lære hinanden at kende. Der er fuld fart på Menja, hun får sin far Rigstugans Mimer at lege med.

Så er det tid til farvel

Ulla og Mister

Ulla og Mister

15-12-2014 Susanne og Christian kommer om formiddagen og henter Morris og over middag kommer Ulla og Peter og henter Mister, der skal hedde Conrad. Vi har allerede fået tilbagemelding om at det går godt i begge familier.

Besøg af Susanne og Christian

Susanne og Morris

Susanne og Morris

14-12-2014 Susanne og Christian kommer og besøger Morris. Morris er med ude at køre og forbereder sig til turen til København i morgen. Om eftermiddagen er der besøg af Solveig og Jesper og deres to piger for at hilse på hvalpene. De bor ovre på den anden side af vejen og har Blicheregnens Limosine service.

Fotosession

13-12-2014 Helle var på besøg. Hun havde sit kamera med og fik taget nogle skønne billeder af hvalpene. Bagefter havde vi besøg af Line, Lone og Christian, der skal have Menja med hjem om nogle dage.

Vaccination

11-12-2014 Hvalpene er blevet sundhedsefterset og vaccineret på Skægkær Dyreklinik. Bagefter gik vi en lille tur i Kjellerup, det er nu svært for dem at holde varmen, når det blæser og regner.

Besøg af Inger og Svend

10-12-2014 Inger og Svend er på besøg hos hvalpene.

Besøg hos Lone

9-12-2014 Hvalpene er med på besøg hos Lone, der har sørget for at invitere sine forældre og niecer. Det er en hyggelig aften som hvalpene har rigtig godt af.

Chipmærkning

7-12-2014 Hvalpene er blevet chipmærket, så vi kan nå at få stambøgerne inden hvalpene skal rejse.

Besøg hos Galleri Gabes

3-12-2014 Jeg har hvalpene med hos Karina der har den dejlige blomsterforretning Galleri Gabés. Hvalpene er nysgerrige og får klap og hilser også på chow chowen Chico.

Ormekur

1-12-2014 Hvalpene bliver vejet og får ormekur.

Vi har om aftenen besøg af familien Behr, der skal have Mister.

Susanne er hvalpesitter over weekenden

28-11-2014 Susanne Bruhn der skal have Morris, hjælper os med at babysitte hvalpene i weekenden da vi skal på familiebesøg på Sjælland. Det er dejligt at blive aflastet, så vi kan lave julebesøg hos familien.

Besøg af Ulla

25-11-2014 Hvalpene har besøg af Ula, der nok skal have Mister med hjem.

Om aftenen er Lone og Helle på besøg hos hvalpene, så der bliver klappet og nusset.

Hvalpene er i haven på en solskinsdag

23-11-2014 Solen skinner og vi prøver at have hvalpene ude for en af de første gange. De fryser så hurtigt, det er ganske kort tid de er ude. Om aftenen er de ude at køre.

Besøg af Lea og Freddy

22-11-2014 Vi har besøg af Lea og Freddy og der bliver nusset og kælet med hvalpene, vi må lige tælle at de er der alle inden de kører.

Besøg af Moster

19-11-2014 Hvalpene har besøg af Kirsten, Jørn, Anders og ikke mindst Moster Josie, der skal trimmes. Det er nu ikke så meget Josie får snakket med hvalpene.

Køretur

18-11-2014 Hvalpene har været med ude at køre, de var med nede at tanke, der var bygge arbejde på tanken og masser af aktivitet, så det var fint at have dem med. De var nu ret ligeglade. Hjemme hørte vi Auritua cd med forskellige farlige lyde, det var de nu også ret ligeglade med.

Ormekur og negleklip

17-05-2014 Hvalpene har fået ormekur og klippet kløer, de vokser hurtigt på de små kræ.

Hvalpene har besøg

16-05-2014 Hvalpene har besøg af Christian og Susanne og Lone, Christian og Line. Det er rigtig hyggeligt og dejligt at vise hvalpene fram. De trives alle godt pg vokser

Besøg af Susanne og Christian

15-11-2014 Susanne og Christian er på besøg for at se hvalpene. De skal jo en gang om 4 uger have Morris med hjem. Vi kigger på hvalpe og snakker. Det er rigtig hyggeligt. De kommer heldigvis igen i morgen, det er jo rigtig svært at tage den rigtige hvalp ud.

Mere plads

12-11-2014 Hvalpene har fået noget mere plads så de kan gå ud af kassen. Det synes de er meget sjovt. De er ret dygtuge tul at finde ind igen.

Rigtigt foder

10-11-2014 Hvalpene er nu tre uger og de er begyndt at spise lidt most hvalpefoder fra dåse med ldit mælkepullver og lunkent vand. Det kan de godt lide og de spiser med største fornøjelse.

Negleklip

Hvalpene har fået klippet de små spidse negle, så de ikke generer deres mor.

To har fået øjne

3-11-2014 De to største af hvalpene har fået øjne. I dag er det også tid til den første ormekur.

Hvalpene har haft besøg

2-11-2014 Hvalpene har haft besøg af det første hold hvalpekøbere fra Kolding. Det er ikke meget man kan se på dem endnu, men selvfølgelig er det altid spændende at se moderen. 

Hvalpene 1 dag gamle

21-10-2014 Hvalpene er en dag gamle og trives. Vi holder meget øje med dem. Det er utroligt så hurtigt de vokser og hvordan de time for time bliver stærkere og lærer ting.

Hvalpefødsel

20-10-2014 Så er fødslen i gang. Den første hvalp kommer kl. 4.15 en tæve på 300 g. Dernæst sker der ikke rigtig mere til trods for vestimulerende behandling. Så tyk som hun var, måtte der være flere hvalpe, man kunne også tydeligt mærke dem. Vi kørte til Skægkær Dyreklinik og mine gode kollega Lars Schytz lavede kejersnit. Til trods for at hun var vældig tyk, var der kun 4 hvalpe ialt, 2 tæver og 2 hanner. Alle lever, er meget friske og har det efter omstændighederne godt.Med vægte på mellem 300 og 400 g er det nogle store hvalpe. Det samme gælder for Jessie, som er lidt træt, men meget glad for hvalpe.

Hvalpe på vej

19-10-2014 Jessie vil ikke æde sit morgen foder og kan ikke rigtig finde ro, det bliver værre og værre op ad dagen om aftenen begynder hun at ville ud hele tiden, så vi begynder at forberede en lang nat.

Del siden