Jagt i Sandfeldt

29-12-2013 Vi er på jagt i Sandfeldt plantage. I første såt slipper jeg Jessie. Hun rejser vildt og driver efter et stykke tid, høres skud og efter 5-10 min stopper hun. Det forlyder at der er skudt på et dyr, der løb videre. Hunden der kom med det havde skytten forsøgt at vende og sende tilbage i såten. Jeg kunne på pejlet set at hun sad parkeret et eller andet sted og troede måske hun var koblet af en af skytterne. Da der var blæst af kæmpede jeg mig i hundens retning, hvilket ikke var helt let pga. en masse vand. Endeligt finder jeg Jessie, hun sidder fint ved et forendt dyr, der er perfekt skudt. Det var en glad skytte jeg kunne overlevere det gode budskab.

Om eftermiddagen slap jeg Hubertus og Hekla de havde flere drev af kortere varighed, men jeg fandt aldrig ud af hvad det var de gik med. Igen en rigitig dejlig dag.

Juletur til København

22-12-2013 Vi kører til København for at holde jul. Hekla og Hubertus bliver passet hos Lone og Kipini hos Kis, Thomas og Elisabeth. Vi fejer julen hos min mor og far og 1. juledag i Faxe. Det er nogle dejlige dage. Lazy er ikke særligt imponeret af storbyen.

Jagt i Sandfeldt

13-12-2013 Jeg har været på jagt i Sandfeldt med Jessie, Hekla og Hubertus. En dejlig dag Jessie tog en god lang tur med råvildt, var så sød at returnere, men tog en lang tur igen og endte med at blive taget op af Niels Jensen. Hekla og Hubertus kom ud om eftermiddagen og havde er godt drev med en hare. Bagefter havde Hubertus og jeg en eftersøgning efter en hare, vi desværre ikke fandt. Dagen blev krydret med rundstykker, småkager, slik, glogg og æbleskiver.

Jagt i Husby klitplantage

7.12.2013 Alex har igen været så venlig at invitere os med på jagt i Husby klitplantage. Der er masser af råvildt og kronvildt. Jeg har Kipini, Gambrinus og Hubertus med. Gambrinus er godt af sted i 2 såt og jeg må hente ham 2 km væk. Vi kommer helt ud til klitterne og der er nogle fantastisk dejlige udsigter. I sidste såt kommer Hubertus godt omkring med råvildt og det er tæt ved at være mørkt inden jeg får ham blæst af.

Jagt på Kongsø

23.11.2013 Jeg har Kipini, GAmbrinus, Hekla og Hubertus med. Jeg er lidt spændt på at slippe Gambrinus på 14 år, da han i løbet af det sidste halve år er blevet helt døv, men det går rigtig godt og han kommer da også ud at drive et par gange og finder fint tilbage. Kipini er med hele dagen, men jeg bytter lidt rundt med de andre hunde. Der bliver skudt en hind og en kalv, og to stykker råvildt. Endnu en gang en dejlig dag på Kongsø. Det er sjovt at gå på jagt også med Rasmus (Gl. LAndevej´s IvanB) fra vores I kuld.

Jagt i Husby klitplantage

16.11.2013 Hubertus og jeg har været på jagt i Husby klitplantage. Det var et dejligt areal. i dag var der masser af snepper, så det var i virkeligheden nok Kipini jeg skulle have haft med, men vi havde en dejlig dag.

Jagt i Sandfeld Plantage

15-11-2013 I dag har jeg været på jagt med Jessie og Hekla i Sandfeld Plantage. En fantastisk dejlig dag med fint vejr og gode drev. Vi blev inviteret med af Egon Rasmussen fra kennel Kragelund og er meget glade for at han ville have os med. Nu er vi trætte ovenpå en lang dags atktivit, så der hygges på sofaen

Drevtræning med Thy´s Mille

13.1-2013 jeg har Thy´s Mille med til drevtræning på Himmelbjerget. Det går rigitg godt med hende, da hun først rejser vildt driver hun i 50 min med råvildt, et meget sikkert drev, der går langt omkring op og ned ad Himmelbjerget.

Jagt i Harreskoven

12.1-2013 Sæsonens sidste jagt i Harreskoven. Jeg har de 4 gravhunde med. Gambrinus synes nu ikke lige det er jagtvejr, så han kommer hurtigt i kassen, men de tre andre har godt gang i en det. Jessie når som sædvanligt at komme både i syd og nord. Hekla har et mægtigt langt drev og det passer hende ikke helt at blive fanget da det er tid til det.

Farvel til Felicia

9.1-2013 I dag blev det dagen hvor jeg måtte sige farvel til Felicia. Hun har længe været en gammel hund, men de sidste par dage havde hun svært ved at stå op til at æde, det ene bagben blev ved med at smutte væk under hende. Desuden havde hun svært ved at finde ind og orientere sig. Jeg synes det var tid til at tage den svære beslutning. Jeg aflivede hende lige så stille herhjemme. Jeg håber hun synes hun har haft et langt og godt hundeliv. Hun var hele livet en helt speciel hund, der tydeligt viste hvad hun brød sig om og hvad hun ikke brød sig om. Næsten 17 år gammel, det er underligt at skulle sige farvel, hun har jo næsten altid været her.

Godt nytår

1.1-2013 Alle venner og bekendte ønskes et rigitg godt nytår. Jeg håber på mange gode hundeoplevelser i 2013.

Vi kom stille og roligt ind i det nye år. Kipini var med hos Jens og Helle og spaniel vennerne i Kennel Badgers Drift. Heldigvis er ingen af hundene bange for fyrværkeri.

Kipini er kommet i løbetid, så nu er der to løbske tæver, det kræver lige lidt ekstra.

Del siden