Tirsdag d. 27/12-2011

Julejagten i Harreskoven. Ovenpå al julemad og slik er det godt at komme en tur i skoven og få motioneret sin dovne krop. Hvert år på julejagten mindes jeg den dag, hvor Hubertus blev kørt over. I år var det 6 år siden. Utroligt som tiden går og så heldig han var ikke at tage mere skade trods alt end et brækket ben. I dag slap jeg først Hubertus alene. Efter 35 min besluttede jeg, at jeg nok heller måtte gå tilbage til bilen og bytte hund. Jeg ser en rå og et lam og ikke længe efter hører jeg Hubertus begynde at rede ud selv om dyrene har været frem og tilbage over vejen og nærmest må have kryset hunden inde i tykningen, kommer han ud på foden og retur et par min efter på deres retur fod. Lidt senere er jeg heldig at se, hvordan råen sætte lammet af og lidt senere ser jeg hvordan hunden reder ud og følger råen. Det ender med et drev på 1½ time inden det bliver lidt tyndt og jeg kobler ham. Med ½ times jagt tilbage er det risikabelt at slippe Jessie, hun plejer ikke at være til at fange på så kort tid. Jeg løber risikoen og slipper hende og Gambrinus. Hun får heldigvis ikke rejst vildt, så jeg griber chancen og fanger hende efter en halv time. Gad vide om jeg nogensinde vil være i stand til at koble hende igen.
Hekla må nøjes med at blive luftet i snor. Det er en dejlig dag med fint vejr i skoven til trods for at dagen startede i regn endte den i sol. Vi havde et fint udbytte med en sneppe, 7 stk råvildt og en ræv på paraden.

Mandag d. 26/12-2012

Efter mere hygge og god mad er de tid at vende næsen hjem fra København. Hekla og Hubertus bliver hentet på hjemvejen hos Lone og Kipini bliver hentet hos Nina og Jan. Alle hundene har haft det godt. Det er bare så dejligt at kunne trække på de fantastiske venner jeg har, der gider passe hunde og hjælpe mig gang på gang, jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.

Lørdag d. 20/8-2011

Vi er på DKK national udstilling i Varde. Vi har Kalle og Jessie med.  Kalle får very good og Jessie får good. Vores venner Helle og Jens har welsh springer spaniel Hunting Red Megan med hun bliver bedst i racen, så det var rigtig flot. Vi bliver til store ring og  har en rigtig god dag.
Hjemme igen om aftenen smutter Jessie ud af lågen som ikke lige er blevet lukket puha heldigvis får Nikita fanget hende, der var ellers lige en overgang hvor jeg var noget bange for at vi havde mistet hende for alvor.

Fredag d. 19/8-2011

Vi får besøg af Nikita. Kipini og Gambrinus er med på stationen for at hente hende. Det er rigtig dejligt at få besøg af hende og hundene er rigtig i deres es.

Tirsdag d. 16/8-2011

Jeg har fået sat hundeholder bøjlen på min nye cykel og prøvekører en lille tur med Hubertus, han er ellevild og synes det er mega sjovt.
Om aftenen kører jeg til ringtræning i terrierklubben med Jessie, vi har fået lov til at deltage, det er vi rigtig glade for.

Mandag d. 15/8-2011

Jeg besøger Gambrinus bror Gaio. Han ser ikke ud til snart at være 12 år. Bagefter kører jeg til ringtræning i Hårup med jessie og Hubertus. Gambrinus er også med.

Tirsdag d. 9/8-2011

Vi har fået lov til at være med til ringtræning i terrierklubben. Jeg har taget Hubertus og Jessie med. Det går rigtig godt, på en eller anden måde har gravhundene nu en masse til fælles med terrierne. Hjemme igen er det vist tid til den månedlige loppe og flåtbehandling, så alle hundene får Bayvantic.

Mandag d. 8/8-2011

Gravhundetræning i Hårup. Jessie er med til ringtræning, Gambrinus er til gravoplæring og Kipini er med for hyggens skyld, det er som sædvanligt rigtig hyggeligt.

Mandag d. 1/8-2011

Jessie er med til ringtræning i Hårup.

Søndag d. 31/7-2011

Vi har besøg af Kirsten, Jørn og Josie. Vi hygger os i haven, Josie og Jessie ligner hinanden meget ved et hurtigt kig kan det være svært at se forskel.

Mandag d. 25/7-2011

Jessie og jeg er til ringtræning hos Bente. Det er meget godt også at træne med nogle andre hunderacer end gravhunde.

Lørdag d. 23/7-2011

Jessie er med til udstilling i Frederikshavn. Jessie får excellent. Det er en god dag, hvor også nogle af de andre fra Midtjylland er med.

Mandag d. 11/7-2011

Jessie er med til ringtræning i Hårup.

Mandag d. 5/7-2011

Claire og (Jose)Fine kommer på besøg, Fine får lige trimmet fødderne lidt, vi har en rigtig hyggelig eftermiddag. Det er altid dejligt at få besøg af de gamle hunde. Om aftenen kører jeg over til hundetræning hos Bente med Jessie, Kipini, Hekla, Hubertus og Gambrinus, Bente hjælper med hundene, da jeg stadigvæk ikke har så mange kræfter efter min operation og ikke kan holde til ret meget.

Mandag d. 4/7-2011

Jessie og Gambrinus er med til gravhundetræning i Hårup. Jessie er med til ringtræning. Vi holder demonstration af rally lydighed, det har Gambrinus gået til i et par år. Jeg synes det er en rigtig sjov måde at træne hund på.

Søndag d. 3/7-2011

Vi holder indvielse af de nye hundegårde. Det er bare dejligt at det er blevet lavet, det skal vi alle nok få glæde af i fremtiden.

Torsdag d. 30/6-2011

Så er der møde i kynologisk udvalg. Det er første gang det nye udvalg mødes. Det bliver et godt og givende møde, der lover godt for fremtiden.

Onsdag d. 29/6-2011

Der er motivation og samarbejdstræning i Hundenes Paradis på træningspladsen i Demstrup. Jeg har alle hundene med undtagen Felica. Vi har en hyggelig aften med hjernegymnastik til hundene og gode fif til hvordan vi kan underholde dem i hverdagen.

Mandag d. 27/6-2011

Susie har Jessie med til ringtræning for mig i Hårup, det er dejligt med noget hjælp til det, når nu man ikke selv er så godt gående.

Sønndag d. 26/6-2011

I dag er der Midthysk gravhundedag i Hårup. Gravhundene undtaget Felicia er med. Aguility banen er sat op og der er også lidt ringtræning. Vi har en rigtig dejlig dag, men det er en skam at arrangementet ikke kan trække lidt flere folk.

Tirsdag d. 21/6-2011

Jeg har Gambrinus, Hekla, Hubertus, Kipini og Jessie med til rally lydighed. nina og Bente er så søde at træne dem for mig. Det er dejligt at få trænet hundene, jeg har dårlig samvittighed over ikke at lave så meget med dem, nu hvor jeg ikke kan så meget efter operationen. Det er bare så pænt af Bente og Nina at de gider hjælpe.

Mandag d. 20/6-2011

Gravhundetræning i Hårup. Jeg har Jessie med til en lille smule ringtræning, det går meget godt.

Mandag d. 13/6-2011

I dag får jeg lavet resten af hundegårdene færdig, det bliver dejligt at få noget mere plads til hundene og også det at kunne skille dem ad. Jeg er ikke så tryg ved at have gamle Felicia til at gå ude sammen med alle de andre.

Mandag d. 6/6-2011

Vi er til gravhundetræning i Hårup. Jessie er med, men det bliver ikke til så meget træning. Det er første dag for hvalpeholdet. Det er hyggeligt at være til træning igen.

Lørdag d. 4/6-2011

Gambrinus, Jessie og Kipini er med på besøg hos Lone, vi hygger os i haven med te og kødben.

Fredag d. 27/5-2011

Jessie bliver scannet for allersidste gang og der er altså ingen hvalpe, så vi må parre hende igen næste gang hun kommer i løbetid sikkert omkring oktober/november 2011.

Søndag d. 22/5-2011

Årets Silkeborgudstilling. Susie har været så sød at gå med Jessie, det bliver til VG i brugshundeklassen. Lige før middag begynder det at vælte ned med vand, så alt bliver vådt. Det er nu en god dag alligevel. Jeg havde teltet med, vi havde mange gæster i teltet p.g.a. regnen

Fredag d. 20/5-2011

I dag har jeg fået lavet hundegårde, det bliver bare dejligt at kunne dele hundene op, så Felicia ikke behøver at gå sammen med alle de andre og så Gambrinus og Hubertus ikke behøver at gå sammen.

Tirsdag d. 17 /5-2011

Vi prøver igen at scanne Jessie, desværre ser det ikke ud som om der er hvalpe denne gang, trist at måtte skuffe hvalpekøberne. Vi må prøve at parre hende igen til efteråret, det havde ellers passet rigtig godt om der kom sommerhvalpe, men sådan skulle det jo ikke være.

Mandag d. 16/5-2011

Susie henter mig og Jessie, hun har været så sød at love at gå med Jessie til udstillingen i Silkeborg og vil gerne prøve at gå med hende først.

Lørdag d. 14/5-2011

Generalforsamling i gravhundeklubben. Det bliver en meget fredelig generalforsamling. På denne general forsamling er det jeg får overrakt plaketten som bevis på at Kennel Gl. Landevej´s har fået DGK´s opdrætterudmærkelse i bronze og vi får diplom for Hekla´s avlsplakette. For at få disse skal man have opdrættet hunde, der både er præmieret på udstilling og brugsprøver. I den anledning vil vi gerne takke vores hvalpekøbere for deres indsats med at træne hundene og tage dem med på udstillinger og brugsprøver, uden jeres indsats ville dette ikke være muligt.

Fredag d. 13/5-2011

Jessie er med på klinikken til scanning. Der er ikke hvalpe at se endnu, forhåbentlig er det kun fordi det er for tidligt.

Tirsdag d. 10/5-2011

Vi har besøg af Kamille og Else. Det er dejligt at kunne holde kontakt med de "gamle hvalpe".

Søndag d. 8/5-2011

Jessie har besøg af en meget sød familie, der er interesseret i at købe en af hvalpene. Vi har nogle hyggelige timer med hundesnak.
Thys Mille, der jo har Hubertus til far har fået reservecert i Norge og reserve CACIB. Det er rigtig flot, hun er jo ikke så gammel.

Lørdag d. 7/5-2011

Nordisk gravhunde udstilling i Slangerup. Olav er chauffør for mig og Susanne Bruhn, der ejer Icaros er så sød at hjælpe mig med at gå med hundene. Hun starter med Hubertus og det går rigtig godt, han får excellent 1 m. ck og bliver 3. bedste han. Desuden bliver han udstillingens bedste Veteran og vinder den Nordiske veteranpokal og vinder Lisbeth Christorfs vnadrepræmie til pæneste hund med 1. pr. på drev og ck.

Jessie får good i brugsklassen.

Fredag d. 6/5-2011

Lars kommer og henter Kipini, som han skal passe i weekenden. Lone henter Hekla, Gambrinus og Felicia om eftermiddagen. Olav henter Hubertus, Jessie og mig. Vi skal til møde med de andre Nordiske gravhundeklubber på Sjælland. Det bliver en lang tur, men uden Olavs hjælp havde jeg aldrig klaret det.

Søndag d. 1/5-2011

Jeg trimmer lidt på Felicia, det er hun nu ikke så vild med efter hun er kommet op i årene, men det er nu en nødvendighed, om hun vil det eller ej. Jeg prøver om eftermiddagen om jeg kan lufte et par af hundene. Det går meget godt at have Hekla og Hubertus med.

Fredag d. 29/4-2011

Kalle kommer til trimning om formiddagen, det er samtidig K-kuldets fødselsdag. Det er utroligt som tiden går, nu er de gamle nok til at blive rygfotograferede, det håber jeg at nogle af dem vil blive.

Torsdag d. 28/4-2011

Jeg bliver vækket af en voldsom larm, selv om jeg ikke er rigtig vågen, er der noget, der er helt forkert. Det viser sig at være et kæmpestort pindsvin, der har besluttet sig for at slå sig ned i hundegården, det er nu en rigtig dårlig ide for Hekla og Hubertus gøer, så man skulle tro de var på den helt store jagt. Det lykkes os at få reddet pindgrisen ud af hundegården i hel tilstand og så falder der ro over gemytteren igen.

Lørdag d. 23/4-2011

Lone kommer og afleverer Hekla og Hubertus, så er alle hundene hjeme igen. Det er lige ved at blive tumultagtigt idet Hekla og Hubertus smutter ud af hundegården fordi lågen ikke er blevet lukket rigtigt, de løber heldigvis ikke længere end ind. Senere smutter Hekla ud igen, da Moster vil tage hende med ud på en tur sammen med de andre hunde, denne gang er hun heldigvis også let at fange.

Fredag d. 22/4-2011

Nu er Kipini også kommet i løbetid. Der er nok at se til for Moster, heldigvis er Gambrinus ikke så interessert i hende, men nu kommer Hubertus jo snart hjem, så gælder det om at skille dem ad.
Om aftenen kommer Gitte med Jessie, hun har været til parring hos Duero Del Lago Prile. Jeanette var så sød at tage hende med til Jylland efter udstillingen, Gitte overtog hende i Fredericia og var så sød at komme med hende resten af vejen. Tusind tak for hjælpen til begge.

Mandag d.18/4-2011

Nu er Jessie endelig blevet parret, Hanna siger det var en god parring, så nu er det bare at håbe, der kommer noget ud af det.

Løredag d. 16/4-2011

Inger og Svend kommer og afleverer Gambrinus og Felicia. Gambrinus syntes det er lidt farligt med mig på to krykker og bare liggende og se sombiagtig ud på sofaen. Kipini er glad for at der nu er kommet to hunde mere hjem. Det er godt min Moster er her for at hjælpe med at passe hundene for det kunne jeg i hvert fald ikke selv, selv om haven er blevet hegnet ind, så de ikke behøver at komme ud i snor.
Hanna Næshave ringede at det ikke er så let at få Jessie parret.
Gl. Landevej´s Josie er været på sporprøve i Nordjylland og har får 1 pr. på 40 timers/1000m spor, super dejligt.

Fredag d. 15/4-2011

Jeg er blevet udskrevet fra sygehuset. Kirsten og Jørn kommer og afleverer Kipini om aftenen. Hun har vist været lidt slem til at hyle om aftenen, pænt af dem at de har villet passe hende alligevel.

Mandag d. 11/4-2011

Om formiddagen kommer Inger og Svend og henter Felicia og Gambrinus. Hen på eftermiddagen afleverer jeg Hekla og Hubertus hos Lone og om aftenen kommer Kirsten og Jørn og henter Kipini. Så er her stille uden hunde, men det er dejligt at kunne få dem passet, når jeg nu er på sygehuset i de næste 4 dage. Kipini er nu også kommet i løbetid, så det er et større stykke arbejde at skulle passe hende.

Søndag d. 10/4-2011

Gambrinus og Kipini er med til lammedag hos min kollega Hanne og hendes mand Jan. Vi har en rigtig hyggelig dag og det bliver også til en fin gåtur ved Ejstrupsøerne. Hundene hygger sig.

Lørdag d. 9/4-2011

Jessie kom i løbtid for en uge siden. Jeg har besluttet at få hende parret med Duero Del Lago Prile. Han er en rigtig flot hund og med høje præmieringer på grav og præmiering på spor foruden et fint rygindex, tror jeg det er et rigtig godt valg. Hanna og Ove er så søde og forstående at de godt vil have hende i lidt ekstra tid i forbindelse med at jeg skal opereres og bagefter ikke må køre. Det er rigtig pænt af dem.
Kipini og Hubertus er med som selskab på turen til Vordingborg.

Søndag d. 3/4-2011

Gravhundetræning i Hårup. Hele banden af hunde er med. Hekla bliver trimmet, Jessie går ringtræning og Gambrinus får lov til at komme i graven for at få pudset formen af. Om eftermiddagen er vi på besøg hos Bitten i Ikast og hundene kommer på skovtur på hjemvejen.

Lørdag d. 2/4-2011

I dag har jeg store planer. Haven skal hegnes ind, så den er klar til jeg skal ind og opereres. Der skal også gøres klar til at lave nogle nye hundegårde. Jeg har heldigvis nogle dejlige venner som godt vil give mig en hånd med. Rigtige venner hænger ikke på træerne. Hvor er jeg dog glad om aftenen da det er færdigt.

Onsdag d. 30/3-2011

Vi har besøg af Josie, Kirsten og Jørn. Jeg har lovet at hjælpe med at trimme Josie. Det får vi gjort og hun ender med at blive fin fin.

Søndag d. 27/3-2011

Gravhundetræning i Hårup. Jeg har de 4 yngste gravhunde med. Jessie er til ringtræning, Gambrinus er i grav og jeg får trimmet lidt på Hekla. Det er som altid dejligt at være til træning.

Lørdag d. 26/3-2011

DGK udstilling i Holstebro. Jeg er inde at kikke da Hubertus datter Thy´s Mille stiller op i hvalpeklassen. Desuden kommer nogle af mine norske venner ned og udstiller og dem vil jeg også gerne hilse på. Jeg har ikke selv nogle hunde med, da jeg simpelthen ikke ville trimme Jessie midt i drevprøvesæsonen og det er jo ikke til at komme med en langruhåret gravhund i vinterpels på udstilling.
Det går godt med Mille, der får SL.
Om eftermiddagen kører jeg om og besøger Inger og Svend. Vi har en hyggelig eftermiddag. Jeg har Felicia, Gambrinus og Kipini med.

Mandag d. 21/3-2011

Med forårets komme er det tid til trimning. I dag har jeg været i gang med Felicia, hun gider nu ikke blive trimmet færdig på en gang, så det kommer til at tage nogle dage.

Søndag d. 20/3-2011

For os er det sæsonstart på gravhundetræning i Hårup. Jessie, Hekla, Hubertus og Gambrinus er med. Gambrinus er til gravoplæring, Jessie og Hubertus er til ringtræning. Det er meget hyggeligt at komme i gang i Hårup igen. Der er ret mange mennesker til træning.

Onsdag d. 9/3-2011

Vi fik mulighed for at komme med lydighedsholdene til hundesvømning i Sunds. Vi greb chancen, Jessie og Hubertus kom med til svømning. De havde ikke glemt hvordan det er at svømme i pool selv om det er lidt længe siden. Det kan godt være vi skal tage denne motionsform op igen. Jeg er i hvert fald sikker på at de har godt af det begge to.

Mandag d. 7/3-2011

Jessie og Hubertus har været til øjenlysning hos Claus Bundgaard i Århus. Begge blev øjenlyst uden anmærkning om arvelige øjensygdomme. Det var jo dejligt.

Lørdag d. 5/3-2011

I dag er vi på drevprøve i Nystrup. Jessie får 1. pr. på råvildt og bliver prøvens bedste med 57 points, hun bliver hermed DKBCHD altså dansk brugschampion drev. Det er en stor dag. Jeg vil benytte lejligheden til at takke alle, der har været så søde at hjælpe mig i sæsonen samt dommerne og terrænlederne, der alle har været søde at rende efter min hund. Det er nogen gange lidt svært for mig at følge med p.g.a. mit dårlige knæ, uden jer var det ikke gået op i en højere enhed.

Billedet er taget af Torben Christiansen og forestiller Gl. Landevej´s Jessie, en glad hundefører, dommer Leif Aslak og terrænleder Martin lige efter at Jessie er koblet.

Vandrepokalen til bedste drevhund er den navnkundige Rold skov pokal, der  har vandret i mange år og den er vi rigtigt stolte af at skulle opbevare i et år.

Søndag d. 27/2-2011

Jeg er på hvalpeinstruktørkursus i Gravhundeklubben i Frederiksund. Hekla, Hubertus og Jessie bliver brugt som kursus hunde, det hygger de sig vældigt med, der falder jo en masse godbidder af, så det er lige noget de kan bruge.
Om aftenen hjemme igen bliver Kipini, Gambrinus og Felicia bragt til døren. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine søde hundepassere, tusind tak.

Fredag 25/2-2011

Jørn og Kirsten skal passe Kipini i weekenden, de er så søde at hente hende på klinikken.
Svend og Inger skal passe Felicia og Gambrinus i weekenden, de er så søde at hente dem hjemme, så jeg kan komme hurtigt afsted til København.
Hekla, Hubertus, Jessie og jeg drager af til København på weekend.

Onsdag d. 23/2-2011

Vi har fødselsdag i dag og bliver 9 år. Vi fejrede jo dagen med vores venner i lørdags, så i dag kan vi rigtig slappe af. Vi ønsker brormand Hasse tillykke med dagen.

Mange hilsner fra Hekla og Hubertus

Tirsdag d. 22/2-2011

I dag er Felicia blevet 15 år. Man kan selvfølgelig godt se hun er blevet gammel, men faktisk er hun meget frisk endnu. Dagen fejres med lidt ekstra godbidder og fotografering.

Mandag d. 21/2-2011

Felicia har rigtig ondt i sit gigtplagede forben. Hun var så uheldig at falde ud af sengen i nat, mon ikke det hjælper med lidt smertestillende i et par dage.
Jeg har været på besøg hos Gajus i Virklund han har et par fedtknuder på brystkassen, som det nok ender med vi skal have opereret væk. Han ser rigtig fin ud til trods for sine 11 år. Det er altid sjovt at se de gamle hunde igen. Gajus var nu ikke så glad for at se mig, han tror han skal trimmes eller vaccineres når jeg viser mig.

Søndag d. 20/2-2011

Drevprøve i Påbøl. Jasper får 1. pr. med råvildt, han har første start.

Hen på formiddagen er der godt nyt idet Kalle er dukket op i god behold.

Jessie har sidste start og får 1. pr. med 60 points på hare. Hun bliver prøvens bedste hund og Jasper bliver næstbedste. Det er en stor dag.

De tre drevhunde fra J-kuldet har nu fået 1. pr. jeg er dybt taknemmelig over at vi fik lov til at parre med Hjelmskogens Kaj, han har betydet meget for avlen af drevhunde i Danmark.

Lørdag d. 19/2-2011

Hen på eftermiddagen er der resultater fra drevprøven i Østjylland. Gl. Landevej´s Jasper har fået 1. pr. med 56 points, dejligt et stort tillykke til Jørgen og Susanne.

Vi holder hundefødselsdag for Felicia, der bliver 15 år på tirsdag og Hekla og Hubertus, der bliver 9 år på onsdag. Inger og Svend, Lone, Helle og Jens er her til boller, lagkage mv. Det er en hyggelig eftermiddag med meget snak, vi får også allesammen dejlige gaver. Vi takker vores dejlige venner for at de kom. På billedet ses Felicia i midten med Hekla til venstre og Hubertus til højre.

Desværre er Gl. Landevej´s Kalle blevet væk på den samme drevprøve, han havde et radiopejl på, men kunne ikke pejles. Det er trist at gå en nat med udsigt til 15 graders frost i møde 

Søndag d. 13/2-2011

DKK-udstilling i Fredericia. På billedet ses Thy´s Mille efter Gl. Landevej´s Hubertus og Frejakalgen´s Scary, hun fik lovende i hvalpeklassen. Hun ligner Hubertus op ad dage.

Jeg havde Kalle med, som jeg stillede i åbenklasse. Han fik very good. Marie-Claire have Josefine med i brugsklassen. Hun fik very good.

Det var hyggeligt igen at være på udstilling efter vinterpausen, selvom resultaterne ikke helst blev, som vi havde håbet på havde vi en god dag.

Søndag d. 6/2-2011

Drevprøve i Midtjylland. Jessie og jeg var blevet placeret i Hesselvig, et nyt terræn vi ikke kendte og vi var lidt kede af det, idet vi hellere ville have været i Ulvedal, der kun ligger 5 min fra hjemme. Vores frygt viste sig at være ubegrundet. Jessie havde første slip og rejste ret hurtigt råvildt i et lidt svært terræn. Det lykkedes hende at holde det og hun endte med at blive koplet på drev af dommeren, Leif Aslak, der er noget hurtigere på benene end jeg. Da han afleverede hunden var kommentaren: tillykke en fremragende præstation. Belært af erfaring og efter snak med nogle af de andre prøvedeltagere, var jeg nu ikke helt sikker på at det var gået til en 1. præmie, men en præmiering regnede jeg da nok med. Stor var min overraskelse, da vi efter en lang dag nåede til præmieoverrækkelsen og det viste sig at hun havde fået 1. præmie med 60 points, så mange points har vi aldrig prøvet at få før, endvidere var blev Jessie prøvens næstbedste hund, kun slået af Jens Skovbos Alfa, der havde et meget flot haredrev til 61 points kæmpestort tillyke til dem. Det bedste af det hele var næsten at Josefine, Jessies søster også fik sin første 1. pr. og brormand Jasper fik en 3. pr.

Lørdag d. 5/2-2011

Vi er på drevprøve i Bunken i Nordjylland Hubertus og jeg. Det er en stormfuld dag, men ikke særligt koldt. Hubertus syntes det var en dejlig skovtur, der var tilløb til drev et par gange eller tre, men det blev aldrig rigtig til noget. Jeg havde svært ved at kende min hund, der bare har gået med fuld skrald i hele jagtsæsonen ligegyldigt hvad vejr det var. Jeg havde håbet på at han måske havde kunnet få det potedrev, men sådan blev det altså ikke et rundt 0, men en dejlig dag alligevel blandt gæve Nordjyder og gode gravhundekammerater, men vi var tidligt oppe og sent hjemme og godt trætte om aftenen.

Lørdag d. 29/1-2011

Vi er inviteret på jagt på Kongsø hvor Gl. Landevej´s Ivan B. alias Rasmus bor. jeg har Felicia, Gambrinus, Kipini og Hekla med. Det var ikke meningen at Felicia skulle have været med, men det ville hun simpelthen, så hun var med en smule i begyndelsen og havde da også et lille drev. Det blev noget vildt noget i begynelsen. Jeg havde ikke sluppet Hekla, da det var lige vel tæt ved vejen. I stedet for var de andre ude. Gambrinus havde et fint drev og det viste sig at være med kronvildt. Han slap heldigvis, da det nåede til marken. Kipini var væk i lang tid og ingen ved hvad hun lavede, men hun kom da heldigvis tilbage igen og gik derefter ikke så langt væk. Hekla havde et fint drev med 3 stk råvildt på en halv times tid.
Efter frokost slap jeg bare Gambrinus og Kipini, der var igen fært af masse af kronvildt, der blev set 8 stk samt 4 stk råvildt og Gambrinus havde en fin tur med dem og med en hare. Der var dog kun en ræv på paraden, men vi havde en dejlig dag.

Torsdag d. 27/1-2011

Kalle kommer til trimning om formiddagen. Det er nu ikke meget der skal af for at han her fin til Fredericia udstillingen. Han er simpelthen bare så nem at trimme.

Mandag d. 24/1-2011

Vi starter til lydighedstræning hos Bente i Havredal. Det er mudret og koldt og Gambrinus har svært ved at holde koncentrationen. Jeg bytter rundt og tager Kipini i stedet for, men det bliver det nu ikke meget bedre af, hun vil hellere snuse. Vi glæder os til der kommer noget lys og varme.

Onsdag d. 18/1-2011

Josefine kommer til rygfotografering. Efter føntgenfotograferingen benytter vi os af lejligheden mens hun er sederet til at trimme benene, så hun kan blive klar til årets første udstilling. Når hun er rygfotograferet er hele J-kuldet  blevet fotograferet.

Søndag d. 9/1-2011

Jagt i Addit plantage og Løndal skov. Jeg vovede at tage Hekla med, selv om hendes poter ikke var helt i orden. Hun blev sluppet i første såt, men gik ikke optimalt, da hun var noget øm om poterne. Jeg koblede efter 1 time, på tlbagevejen til bilen, glemte hun nu alt om poterne, da vi krydsede noget frisk fod.
Gambrinus fik lov til at gå i 2. såt. Han kom ikke så let frem i det glatte og kuperede terræn, men han fik da lavet noget uro og et par gange var det også tilløb til drev, men længerevarende blev det nu ikke.
Jessies bror Jasper gjorde det rigtig godt og fik ros fra flere sider, så det var dejligt. Hjemme var Hubertus og Jessie meget ømme om poterne og ville helst slet ikke gå.

Lørdag d. 8/1-2011

Vi har været på jagt i Harreskoven. Det var en våd fornøjelse. Med masser af frossen sne og regn var det hårdt for hundene at gå i. Hubertus holdt i 1½ time så var hans poter blodige. Inden da havde han dog haft et par gode drev. Jessie hodt i 2½ time men var da også fuldstændig flad, men ville dog alligevel ikke fanges. Hekla afløste Hubertus´, hun var også noget slidt poterne, men ikke så slemt som de andre selv om hun også var ude et par timer. Hele aftenen lå Jessie i kassen og ville ikke ud. Om aftenen var det så glat, at hundene ikke blev luftet ret meget.

Mandag d. 3/1-2011

Vi har besøg af Benedicte, der er på nytårsferie hos Erna og Peter, det er altid dejligt at have besøg af dem og vi hygger os alle. Hundene er mere end henrykte. Jeg tror de  kan huske hende, selv om hun ikke kommer så tit.

Lørdag d. 1/1-2011

Vi kom fredeligt ind i det nye år. Hundene er heldigvis ikke bange for fyrværkeriet. Vi vil ønske alle et godt og lykkebrindende nytår.

Helle og Bobby var søde at komme og hjælpe med træning af Kipini. Vi skal prøve om vi ikke kan få lidt mere lydighed stoppet ind i knolden på hende.

Del siden